Kaverikoiratoimintaan etsitään mukaan kaiken aikaa sopivia aikuisia koiria, joilla on motivoitunut ja sitoutumiskykyinen ohjaaja. Toiminta ei ole tarkoitettu koiran kouluttamiseen, meriittien keräämiseen koirille tai muun tarkoitusperän kuin vapaaehtoistoiminnan toteuttamiseen. Toiminnan tavoitteena on ihmisten ilahduttaminen ja piristäminen.


Jos haluat toimintaan mukaan, tutustu Kennelliiton sivuihin, jossa kerrotaan kaverikoiraksi liittymisestä.

Jos haluat mukaan kaverikoiratoimintaan itä-Helsingin ryhmän toiminta-alueella, täytä aluksi Kaverikoirakon esitietokaavake (Word-tiedosto) ja lähetä se Itä-Helsingin kaverikoirien yhteyshenkilölle.

Jos haluat mukaan toimintaan muulla alueella, ota yhteyttä Kennelliiton kaverikoirakoordinaattoriin Petra Jormalaiseen, puh. (09) 8873 0294 tai petra.jormalainen [at] kennelliitto.fi. Häneltä saat oman alueesi kaverikoiraryhmän yhteystiedot. Osalla ryhmistä on omat sivut, jotka löytyvät sivun oikeasta reunasta 'Muiden kaverikoiraryhmien nettisivuja'-kohdasta. Läheskään kaikilla ryhmillä ei kuitenkaan ole nettisivuja, vaan heidän yhteystietonsa saa Kennelliitosta.

Itä-Helsingin kaverikoirien yhteyshenkilönä toimii Miia Hallikainen, email: miia.hallikainen [at] luukku.com.

Kaverikoiratoiminta on pyyteetöntä vapaaehtoistoimintaa, jonka tarkoituksena on kohderyhmien ilahduttaminen ja piristäminen. Kuvassa kaverikoira Muru ottaa silityksiä vastaan 4H-yhdistyksen koiraleiriläisiltä. Kuvaaja Kirsi Piironen, 4H-yhdistys.